Kip-curry met boontjes en spekjes

ingrediënten

  • 350 g rijst
  • 300 g dunne sperziebonen
  • 250 g kipfilet
  • 15 g margarine
  • 100 g spekblokjes
  • 1 zakje Knorr Mix voor Kip-Kerrie
  • 2 el gemalen kokos, om te garneren

Aanwijzingen

  • Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  • Kook de sperzieboontjes beetgaar. Snijd de kipfilet in reepjes.
  • Verhit de margarine, bak de spekblokjes krokant. Bak de kip al omscheppend mee, tot de kip goudbruin en gaar is. Voeg 500 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
  • Schep de boontjes op de saus, strooi de kokos erover en serveer met de rijst.