pastasalade met pesto 


Ingrediënten (voor 4 personen)

  1. Bakje à 250 gram cherrytomaten
  2. Bakje à 50 gram pijnboompitten
  3. Zak à 400 gram penne
  4. Potje à 180 gram groene pesto
  5. Bakje à 70 gram spekreepjes
  6. Bekertje à 125 gram crème fraîche
  7. Pakje à 200 gram gerookte kip
  8. Parmezaanse strooikaas

Bereiding

  1. Bak de spekjes in een koekenpan zonder boter of olie.
  2. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie.
  3. Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Snijd ondertussen de gerookte kip in kleine reepjes en snijd de cherrytomaatjes doormidden.
  5. Roer de crème fraîche en de pesto door de net afgegoten penne.
  6. Voeg de reepjes kip, de cherrytomaatjes en de spekjes toe aan de pasta.
  7. Roer het geheel door elkaar.
  8. Strooi er vervolgens naar smaak kaas overheen.
  9. U kunt de pasta zowel warm, lauwwarm als koud eten. Eetsmakelijk

Maak jouw eigen website met JouwWeb