
pastasalade met pesto
Ingrediënten (voor 4 personen)
- Bakje à 250 gram cherrytomaten
- Bakje à 50 gram pijnboompitten
- Zak à 400 gram penne
- Potje à 180 gram groene pesto
- Bakje à 70 gram spekreepjes
- Bekertje à 125 gram crème fraîche
- Pakje à 200 gram gerookte kip
- Parmezaanse strooikaas
Bereiding
- Bak de spekjes in een koekenpan zonder boter of olie.
- Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie.
- Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Snijd ondertussen de gerookte kip in kleine reepjes en snijd de cherrytomaatjes doormidden.
- Roer de crème fraîche en de pesto door de net afgegoten penne.
- Voeg de reepjes kip, de cherrytomaatjes en de spekjes toe aan de pasta.
- Roer het geheel door elkaar.
- Strooi er vervolgens naar smaak kaas overheen.
- U kunt de pasta zowel warm, lauwwarm als koud eten. Eetsmakelijk
Maak jouw eigen website met JouwWeb