
tonijn/mozzarella pasta
Ingrediënten (voor 2 personen)
- Komkommer
- Cherrytomaten
- Voor de tonijn rode pesto - Voor de Mozerella groene pesto
- Tonijn (moot) of Mozerella
- Pijnboompitjes
- Ijsbergsla
- Stokbrood met eventueel kruidenboter
- Zout en peper
Bereiding
- Pak een salade kom, doe daar de pesto en tonijn (Moot) of Mozerella in en meng dat met een beetje peper en zout door elkaar. Mocht je een stokbroodje willen afbakken, verwarm dan de oven voor. Let op: de pijnboompitjes moeten lichtelijk opgewarmd worden in een pannetje zodat ze ze goudkleurig bruin worden en moeten afkoelen voordat ze de salade in gaan.
- Snijd de komkommer, cherrytomaatjes en de ijsbergsla in stukjes en stop ze bij het mengsel.
- Als het stokbrood klaar is en de pijnboompitjes afgekoeld. Kan je de pijnboompitjes toevoegen aan je salade, even mengen met de rest van je salade en het stokbrood in stukjes snijden daarna kan iedereen aan tafel zitten.
- Eet smakelijk! Tip: Ipv komkommer kun je ook pasta gebruiken!
Maak jouw eigen website met JouwWeb